Scooters Scooter Wrappen

BTMCustoms posted on Jun 23, 2022 at 11:48AM
Scooter laten wrappen? Helemaal geen gek idee.

De laatste jaren is het steeds populairder geworden, voertuigen wrappen. We zien het allemaal veel voorbijkomen op sociale media. Denk bijvoorbeeld aan de goude Ferarri van Joel Beukers of de paarse Lamborgini van Enzo knol. Toffe opvallende kleuren die de voertuigen een enorm dikke look geven! Natuurlijk rijden wij niet allemaal een supercar, maar vele van ons rijden wel op een scooter. Waarom moet deze hetzelfde blijven? En kunnen scooters niet ook gewoon gewrapt worden? In deze blog geven we je alle info die je nodig hebt wat betreft het wrappen van jouw scooter.

Allereerst is het gewoon mogelijk jouw scooter te laten wrappen. Genoeg wrap zaken in Nederland bieden deze service aan. Vaak is het zelfs mogelijk dit bij of via een scooterzaak te laten doen, zo bijvoorbeeld BTM Customs. Ben jij klaar met de kleur van jouw scooter? Dan is wrappen een mooie oplossing. De kleur kan makkelijk veranderd worden in welke kleur dan ook. Wil jij rondrijden met zieke effe kleuren, dik mat of glanzend of wil jij een harde fullcolor scooter hebben? Wrappen is voor jou de oplossing.

Wat zijn de voordelen van wrappen? Allereerst geeft de wrap jouw scooter een uniek design precies zoals jij het wil. Het is zelfs mogelijk eigen toffe designs op te sturen en deze te laten wrappen op jouw scooter. Ten tweede wordt de originele lak van jouw scooter door de folie goed beschermt. Wrap folie is sterk materiaal en heeft een bepaalde stretch hierdoor blijft de onderliggende lak veilig voor ongelukken.

Het zou geen eerlijk verhaal zijn als er geen nadelen aan wrappen zouden zitten. Het wrappen van scooters is moeiljik, een stuk moeilijker dan bij auto’s zelfs. Dit komt omdat er veel hoek/inkepingen zitten op een scooter. Bij een auto zitten er vooral rechte stukken behalve de bumpers. Een secuur werk waar veel tijd in zit dus, hierdoor stijgt de prijs. Het wrappen van jouw scooter is dus per definitie niet goedkoop. Ondanks dat, blijft wrappen een betere/goedkopere oplossing zeker als we het hebben over unieke dikke designs. Het spuiten van een custom scooters is moeilijker en duurder dan het laten wrappen. Op deze manier is het toch een voordeel. Daarnaast is wrappen, in tegenstelling tot spuiten, niet permanent. Je kan het er na verloop van tijd gewoon weer afhalen en je hebt je originele kleur terug. Wanneer je de scooter laat spuiten en klaar bent met de kleur, moet de scooter opnieuw overgespoten worden.

Wil je jouw scooter dus een harde unieke kleur geven? Overweeg dan wrappen zeker even. Voor actuele prijzen is het verstandig om contact op te nemen met een scooterzaak bij jou in de buurt.

Als laatste is het mogelijk nu 20% korting te krijgen op een scooterwrap! Via deze link: link kan je een kortingscode ontvangen voor een wrap voor jouw scooter. LET OP: de eerste 10 mensen ontvangen zelfs 50% korting! Daarnaast is de actie maar geldig tot 1 juli.

Scooters No replies